april 1, 2021

Verzorgingscentrum Beek & Bos

Een groot terras bij Beek & Bos in Heythuysen

Door alle terrasschermen die we in de winkelstraat en bij de horeca zien, zouden we soms bijna vergeten dat het toepassingsgebied van een goed Terrasscherm veel breder is. Want hoewel Haco Terrassen verschillende standaardmodellen in het assortiment heeft, zijn deze volledig aan te passen en ook in woonsfeer goed te plaatsen. Terrasschermen maken het mogelijk om langer van de tuin te genieten maar zorgen ook voor privacy en extra veiligheid. Ze zijn bijzonder geschikt om tuinen op een vriendelijke en toch effectieve manier te scheiden van de omgeving.

terras zorginstelling
windscherm zorginstelling

Type Leeuwarden

Bij verzorgingscentrum Beek & Bos in Heythuysen plaatste Haco onlangs voor de derde maal terrasschermen. Ditmaal werden terrasschermen van het type Leeuwarden toegepast om de ruimte voor twee aangrenzende gezamenlijke huiskamers met terrasschermen tot één groot terras om te vormen.

Terrasschermen van het type Leeuwarden zijn stevig, koppelbaar en geschikt voor maatwerk. Ze zijn goed verankerd in de grond en zijn voorzien van deuren die op slot kunnen. De onderzijde van de schermen is ondoorzichtig en dat geeft wat privacy. Het plaatmateriaal is composiet; een sterk en vrijwel onderhoudsvrij materiaal dat eruit ziet als hout. De bovenzijde van de schermen is van gehard veiligheidsglas waarvan de bovenzijde in een boogvorm is geslepen.

Het resultaat: een tuin met een veilige omheining die er vriendelijk uitziet. Door de doorzichtige bovenzijde en de afwezigheid van een bovenligger wordt niet afgedaan aan het uitzicht.

Website: Beek & Bos

Deel bericht: