Missie & Visie

Missie

Haco Terrassen produceert en levert op een maatschappelijk verantwoorde wijze producten voor terrassen. Dit doen we voor consumentenmarkt en de zakelijke markt. Wij laten ons niet tegenhouden door weersomstandigheden; overal is een oplossing voor en anders maken we die. U geniet langer van het buitenleven met een Haco Terras.

Visie

Buiten zijn en buiten leven is voor veel mensen heel belangrijk. Buiten hebben we contact met andere mensen, kunnen we genieten van het weer, een hapje een drankje en brengen we ons vitamine-D-gehalte op peil. Naast het sociale aspect heeft meer en langer buiten zijn ook een positief effect op onze gezondheid en gevoel van welbehagen.

Om onze missie te verwezenlijken heeft Haco Terrassen zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot totaalleverancier van producten die weersinvloeden kunnen weerstaan, zoals windschermen, parasols, schaduwdoeken, overkappingen en zonweringen. Als we geen passende standaardoplossing hebben, dan leveren we exact maatwerk. Geen vraag is te gek.