juni 29, 2021

Windschermen voor Brancatelli in Zwijndrecht

Bij Italiaans Restaurant Brancatelli loopt het trottoir voor de winkel langs, dwars door het terras. Een deel van het terras staat feitelijk op straat. Een situatie die vaak voorkomt bij restaurants in de binnenstad. Haco plaatste composiet windschermen van het type Alkmaar om ook op deze open plek een goed zitgedeelte te creëren.

Best gezellig, zo’n terras met wat aanloop. Desondanks willen ondernemers natuurlijk een duidelijke plek voor hun bezoekers, waar ze beschut zitten tegen de doorloop van winkelend publiek en de overlast van verkeer in de straat.

Hier bieden de windschermen van Haco Terrassen een goede oplossing. Want niet alleen houden de schermen wind en straatlawaai buiten, ze zorgen voor een duidelijk onderscheid tussen looppad, omgeving en zitgedeelte. Door stormsteunen toe te passen wordt gezorgd voor een stevig kader rondom de straatzijde van het terras, dat niet omver gelopen wordt. Zo ontstaat, middenin de stad, een rustig plekje om te genieten van pasta’s, pizza’s en al het andere lekkers uit de Italiaanse keuken van Brancatelli.

Website: www.brancatelli-zwijndrecht.nl

schermen
terrasschermen

Deel bericht: