juni 16, 2021

Windschermen met uitzicht voor La Plaisanterie

Midden in het hart van het Zeeuwse stadje Brouwershaven is een mooi terras te vinden. Het hoort bij Restaurant La Plaisanterie. Pal aan het water, met uitzicht op de bootjes in de haven is het een heerlijke plek om wat langer te zitten en te kijken naar alle activiteit op en rondom het water.

Onlangs werd het terras uitgebreid. De oude witte terrasschermen werden door Haco Terrassen vervangen door nieuwe exemplaren met een donkerder profiel. Om een open karakter te behouden werd ervoor gekozen om de onderzijde van de schermen semi-transparant uit te voeren. Door het gebruik van verstelbare “Inground” steunen staan de schermen op dit schuin aflopende straatdeel toch netjes in een rechte lijn.

Door de juiste profielkleur te combineren met de semi-transparante panelen, is een terras ontstaan dat groter is dan het vorige, maar toch minder afsteekt tegen het straatbeeld. Het geheel wordt afgemaakt door de parasols, die zorgen voor beschutting. Bij aankomst wordt meteen duidelijk; dit terras is weer klaar voor het seizoen.

website: www.la-plaisanterie.nl

windschermen haven
haven terrasschermen
terrasschermen uitzicht

Deel bericht: