oktober 13, 2017

Windschermen met geprint onderpaneel

Op het onderpaneel van uw terrasscherm kunnen wij voor u vele (hout) motieven printen. Hierdoor maakt Haco Terrassen het mogelijk om uw terrasschermen volledig aan te laten sluiten bij de rest van uw terras! Of u wenst een robuuste houtlook maar u kent de nadelen van hout en wilt daarom geen “echt hout” gebruiken? Dan is een geprint paneel een fantastisch alternatief. Bijna elke motief wat u wenst kunnen wij voor u printen. De print gaat “in” het aluminium en ligt er dus niet bovenop. Dit zorgt ervoor dat de print tot in lengte van jaren netjes blijft.

terrasscherm met hout look
terrasscherm met hout print

Projecten

Een paar projecten welke door Haco zijn geleverd en geplaatst. Op een groot horecaplein in Makkum hebben we diverse horecagelegenheden voorzien van schermen met een geprint paneel. Het motief hier heet “Naturel Wood”. Bij bakkerij Koelman in Heemskerk. Het gebruikte motief is “Dark Wood” en zijde schermen op wielen geplaatst waardoor deze ’s avonds naar binnen gereden kunnen worden. En een project bij een verzorgingstehuis in Breda. Ook hier heeft men gekozen voor “Naturel Wood”.

Standaard en naar wens!

Haco Terrassen werkt met een aantal standaardmotieven maar hier kunnen we van afwijken. Indien u een motief op uw tafels of stoelen heeft en we hier een geschikte foto van kunnen maken dan kan dit motief door onze drukkerij toegepast worden. Hieronder ziet u de standaard motieven.
Van links naar rechts (en van onder naar boven) ziet u: “Macasar”, “Naturel Wood”, “Dark Wood”, “Wood” en “Old Wood”.

prive terraschermen hout look
terrasscherm met hout print paneel

Ook onze bloembak met geïntegreerd windscherm (Model Florence) kan worden voorzien van een geprint paneel.
Kortom, de mogelijkheden zijn breed toepasbaar!
Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op zodat één van onze adviseurs u op locatie kan voorzien van informatie en advies.

Deel bericht: