december 2, 2021

Windschermen in de tuin? Natuurlijk!

Haco terrassen levert veel complete terrasoplossingen aan ondernemers. Toch is het ook als particulier prima mogelijk om bij Haco Terrassen een project te laten realiseren. Haco onderscheidt zich daarbij van andere leveranciers door mee te denken en advies te geven. Omdat alle productie in eigen beheer plaatsvindt, is Haco Terrassen bovendien in staat om heel specifiek maatwerk te leveren.

 

We denken met u mee

Een goed voorbeeld daarvan zien we bij dit huis in Noord Holland. De tuin bestaat uit twee niveaus en op het verhoogde deel zit het terras. De eigenaar wil daar uiteraard comfortabel kunnen zitten en het terras echt inkaderen. In overleg heeft de bewoner gekozen voor de windschermen van het model Middelburg. Dit zijn schermen die bijna volledig uit gehard glas bestaan en waar het frame minimaal zichtbaar is. Ze gaan mooi op in de omgeving en overheersen niet in de tuin. Desondanks zijn ze oersterk en windbestendig. De schermen werden precies op maat gemaakt. Om ook de ronde hoeken van de stenen verhoging mee te nemen, werden extra korte passtukken gemaakt. Het resultaat: een terras met windschermen die precies mooi met de contourlijn meelopen.

windscherm Middelburg
terrasoplossingen

Wij hebben ook uw nieuwe windschermen staan

Wilt u als particulier óók meer informatie over het bestellen van windschermen, parasols of andere oplossingen uit ons assortiment? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor het maken van een afspraak.

terrasscherm in contour

Deel bericht: