april 22, 2016

Verrijdbare windschermen aan de muur

Heeft u ook vaak last van wind op uw terras?
En ligt uw terras precies op zo’n punt waar het altijd waait, ongeacht de windrichting?
Dan bieden onze verrijdbare windschermen waarschijnlijk de oplossing. Bijna al onze modellen, m.u.v. model “UpDown”, “Arnhem” en “Middelburg”, zijn verrijdbaar te maken. De windschermen worden dan uitgevoerd met oerdegelijke wielensets.

verplaatsbaar scherm
windscherm verplaatsbaar

Op wielen

Deze windschermen worden op wielen geplaatst waardoor u de schermen snel en eenvoudig op de plek neer kunt rijden waar u deze wilt hebben. Onze windschermen worden gemaakt met aluminium profielen. Hierdoor zijn de schermen licht genoeg om door (bijna) iedereen verplaatst te kunnen worden.
De schermen op bovenstaande foto’s zijn gekoppeld middels scharnieren waardoor de schermen in elke gewenst hoekopstelling te plaatsen zijn. Ook recht naast elkaar is uiteraard mogelijk. Bij afloop van uw terras werken we met glijdende scharnieren waardoor de schermen met de bestrating mee omhoog en omlaag schuiven.
Voor extra veiligheid is er op dit terras voor gekozen om de schermen ook demontabel tegen de muur te monteren. Door de muursteun en het profiel gaat een bout welke met een vleugelmoer vastgezet wordt. Indien de schermen opgeborgen of verplaatst moeten worden zijn de schermen in een handomdraai los te halen.

Indien u de schermen volledig los plaatst adviseren wij een maximale hoogte van 150 cm. De totale hoogte inclusief de wielenset komt dan op 163 cm, wat voor een terras, waar u normaal gesproken op een stoel zit, ruim voldoende.
Daarnaast geven wij het advies om niet meer dan 3 schermen aan elkaar te koppelen. Dit i.v.m. de stabiliteit en de verrijdbaarheid van de schermen.

Mocht u graag meer willen weten over deze toepassing of zou u graag een prijslijst willen ontvangen? Schroom dan niet en neem vrijblijvend even contact met ons op. Wij staan u graag te woord en geven u vrijblijvend advies.

Deel bericht: