augustus 31, 2016

Veilige terrasschermen

Dat de terrasschermen van Haco Terrassen niet alleen dienen om u te beschermen tegen de wind, bewijst dit mooie project.
Via “Garden ID” uit Ter Aar hebben we dit project mogen realiseren. De opdrachtgevers wonen aan het water en wilden hun uitzicht graag behouden. Maar met kleine kinderen, en een aantal speeltoestellen in de tuin, is het altijd oppassen. Via Garden ID kwam de opdrachtgever uit op de windschermen van Haco en werd gekozen voor een zeer doeltreffende oplossing.

terrasscherm langs het water
slot in terrasscherm

Uitzicht bewaart

Voor de opdrachtgevers bleef hun uitzicht bewaart en voor de kinderen is het een stuk veiliger geworden. Daarnaast is het water gewoon toegankelijk gebleven doordat er een deur is aangebracht. Deze deur is in dezelfde stijl én met dezelfde materialen gemaakt als de schermen en is voorzien van een hangslot, zodat deze voor de kinderen afgesloten kan worden.

En zo kan het product “terrasscherm” op vele manieren worden ingezet. Het grote voordeel van onze schermen is dat deze bijna altijd worden voorzien van gehard veiligheidsglas. Hierdoor blijft het zicht altijd behouden. Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld Plexiglas. Plexiglas (kunststof “glas”) wordt naar verloop faal en vertoont al vrij snel krassen. Dit geldt overigens voor veel kunststof oplossingen. Het resultaat is dat u tegen een doffe plaat met krassen aan zit te kijken. Daarnaast is echt glas ook vele malen goedkoper.

Naast de toepassing in de tuin kunnen onze terrasschermen ook uitstekend ingezet worden als afscheiding van dakterrassen en balkons. Dus ook hier zorgt ons terrasscherm, naast bescherming tegen de wind, ook voor een stukje extra veiligheid. De sloten kunnen in diverse opties worden uitgevoerd. Naast de getoonde uitvoering (hangslot) kunnen we de deuren ook voorzien van een cilinderslot.

balkon deur terrasscherm
vlonder met terrasscherm

Deel bericht: