mei 30, 2015

UpDown schermen voor flexibiliteit

UpDown schermen voor flexibiliteit op uw terras: Bij snackbar “De Veerpoort” in Schoonhoven hebben we onlangs onze UpDown schermen toegepast.
I.c.m. met een knikarmscherm van Weinor hebben we hier een fantastisch, flexibel terras gecreëerd.

flexibiliteit scherm
Open en dicht ramen

Open en dicht ramen in het terrasscherm

Met de UpDown schermen van Haco Terrassen maakt u uw terras nog aantrekkelijker voor uw gasten. Deze schermen kunnen zowel volledig omhoog als ook gedeeltelijk omlaag geschoven worden. Bij wat kouder weer, met veel wind kunnen uw gasten dus genieten van een windvrij terras. Mocht het te warm worden dan kunt u het bovenste gedeelte van het scherm naar beneden schuiven, waardoor er een frisse wind over het terras kan waaien.
Bij deze opdrachtgever hebben we de combinatie wind- en zonnescherm toegepast. Hierdoor kan het terras bovenlangs afgeschermd worden, bijvoorbeeld bij felle zon of (hele) licht regen. Eigenlijk maken we de binnenruimte van deze snackbar groter, maar kan er ook een open terras gecreëerd worden. En dat binnen één minuut.
Dat is pas zorgen voor optimaal comfort voor uw gasten.

De UpDown schermen kunnen op diverse manieren worden ingezet. Uiteraard “gewoon” in de tuin of op een dakterras. Daarnaast zijn de UpDown schermen ideaal voor steeds meer terrassen. Door het rookbeleid zoeken veel horeca ondernemers naar een oplossing welke zowel voor de gast als voor de ondernemer aantrekkelijk is. Immers, het oog wil ook wat. Steeds meer terrassen worden overkapt, middels een zonnescherm, parasol of flexibele schuifdaken. De UpDown schermen zijn dan ideale schermen om hier de combinatie mee te maken.
De schermen kunnen zowel met, als zonder doorlopende zijstaanders geleverd worden. Dit is afhankelijk van de smaak, toepassing en locatie van de (horeca) gelegenheid. Wij voorzien u daarin graag van advies. Wij komen desgewenst bij u langs en maken geheel vrijblijvend een offerte voor u.

flexibil terrasscherm
flexibil terras

Deel bericht: