mei 2, 2017

Toepassing UpDown schermen als gevel

Ons terrasscherm model UpDown kan op vele manieren worden toegepast.

Het scherm in uiteraard ooit gemaakt als “windbescherming”, maar heeft inmiddels als op diverse manieren haar dienst bewezen.Dit scherm is een tweedelig scherm. Het bovenste gedeelte kan omhoog-, en omlaag geschoven worden. Voordeel hiervan is dat bij slecht weer het scherm bescherming biedt tegen wind (en regen) en dat het scherm bij warmte omlaag geschoven kan worden en er hierdoor frisse wind over het terras waait. De schermen kunnen als “zelfstandig windscherm” geplaatst worden. Hierbij kunnen we de schermen aan laten sluiten op eventueel bestaande parasols, waardoor het terras redelijk dicht gezet kan worden. Daarnaast worden de schermen steeds vaker gebruikt in combinatie met overkappingen en/of zonneschermen. Hierdoor kunnen terrassen op een betaalbare manier gebouwd worden om 12 maanden per jaar te gebruiken.

windscherm schuifraam
horeca scherm met schuifraam

Bij cafetaria/Take-away  ”De JetSet” hebben wij een hele nieuwe toepassingen geplaatst. Deze cafetaria bedient haar mensen vanuit de gevel. De oude gevel, bestaande uit vouwpanelen, voldeed niet meer en de eigenaar/uitbater is op zoek gegaan naar een passende, betaalbare oplossing. Hiervoor heeft men hun bestaande relatie, Terrassol, benadert.

Haco werkt al enige tijd samen met Terrassol en samen hebben wij een passende oplossing voor deze opdrachtgever bedacht. De gehele gevel van vouwpanelen is vervangen door de UpDown schermen van Haco Terrassen. Hierdoor kan men in een handomdraai (ca. 60 seconden) de dichte gevel voor 50% openzetten en hierdoor voldoen deze schermen voor 100% aan de wensen.

schuifraam
take away

De Jetset is klaar voor het nieuwe seizoen en is erg content met deze oplossing.

Haco Terrassen staat voorop als er speciale wensen zijn. Met onze Nederlandse engineers en productieafdeling in Nieuwegein gaan wij maar weinig uitdagingen uit de weg. Heeft u speciale wensen? Neem eens vrijblijvend contact met ons op voor een oriënterend gesprek.
Uiteraard zijn wij u ook graag van dienst bij standaard uitdagingen….

Deel bericht: