januari 3, 2022

Terrasschermen voor Cruquius Local Amsterdam

Amsterdam is een drukke stad, maar herbergt toch een paar verrassend rustige plekken. Eén van die plekken is te vinden op het schiereiland Cruquius, dat ooit een industriële bestemming had maar nu is omgetoverd tot woon-werkgebied. Midden tussen de nieuwbouw daar vinden we Cruquius Local, een hip restaurant en een ideale plek voor een koffieafspraak of een zakenlunch. Om er ongestoord te kunnen zitten, leverde Haco Terrassen een sterke terrasomheining bestaande uit windschermen met extra functionaliteit.

terrasscherm deur
terrasscherm-verlichting-amsterdam

De stevige windschermen zijn van het model Utrecht en zijn dus voorzien van transparante panelen zonder bovenste regelbalk. Zo wordt het uitzicht zo min mogelijk verstoord. Door enkele terrasschermen haaks te plaatsen, is het terras slim verdeeld in meerdere compartimenten. Zo wordt de ruimte optimaal gebruikt. De deuren maken het geheel toegankelijk en kunnen buiten de bedrijfstijden gewoon op slot.

Geïntegreerde lantaarns aan de staanders zorgen voor een sfeervolle verlichting en de parasols maken het geheel tot een prima plek om elkaar te ontmoeten.

Website: www.cruquiuslocal.nl

terrasschermen Cruquius Local
windscherm amsterdam
terrasscherm deuren amsterdam

Deel bericht: