april 11, 2016

Terras aan het water

Bij “Marktzicht” in Broek op Langedijk hebben we een terras aan het watert dicht mogen zetten met onze schermen.
De opdrachtgever heeft hier gekozen voor terrasscherm model “Alkmaar” met een aluminium onderpaneel. Hierdoor blijft het zicht op het water bestaan, en heeft men geen last van vuil glas als gevolg van spatwater.

terras aan het water
schermen aan het water

In Nederland kennen we veel terrassen aan het water. Hier waait het altijd en net altijd wat meer dan bij een terras in de (binnen) stad of dorpscentrum.
Haco Terrassen houdt qua constructie en montage altijd rekening met de locatie. Aan de kust, of aan een waterpartij wordt er veel van onze schermen gevraagd. Wij gaan bij onze producten altijd uit van de zware storm op een open plek.
Dit resulteert in o.a. het gebruik van dikke aluminium profielen met speciale stormribben. Hierdoor zal het profiel nooit doorbuigen en ongewenste spanning op het glas geven.
Wij gebruiken ook, als enige in Nederland, een vierpunts-aansluiting bij de aansluiting horizontaal/verticaal profiel. Dit voorkomt torsie van de profielen en dus voorkomt dit ook weer ongewenste spanning op het glas.
Het glas, de glas-strips en sponning zijn zo op elkaar afgestemd dat u geen rammelend glas in uw schermen aan zult treffen.

Naast de technische eigenschappen van het product is de montage een zeer belangrijk onderdeel bij windschermen. Immers, de naam zegt het al; de schermen vangen (heel veel) wind. Onze eigen, goed geschoolde en ervaren monteurs zorgen voor de juiste montage van de schermen. Bij twijfelgevallen wordt samen met de adviseur, de projectleider en monteur besproken hoe e.e.a. gemonteerd dient te worden.

Na ruim 12 jaar schermen door heel Nederland en België geplaatst te hebben durven wij ons bij Haco specialist terrasschermen te noemen.

Deel bericht: