september 16, 2016

Plus-Omzet voor uw terras

Dat willen we toch allemaal?

Waarom halen dan toch de meeste horeca ondernemers de terrassen over enkele weken weer weg? Dat is voor ons, bij Haco Terrassen nog altijd een groot vraagteken.

Uiteraard zijn er gemeentes die op bepaalde plekken gedurende een aantal maanden op bepaalde plaatsen, geen terras toestaan.

Wij begrijpen ook dat uw gasten niet buiten gaan zitten als de hagelstenen of sneeuwvlokken ze om de oren vliegen. Maar er zijn in het najaar, tijdens de winter en in het vroege voorjaar zeker nog voldoende dagen waarop uw gasten liever buiten dan binnen zitten…

Het weer in Nederland kan erg grillig zijn en kan uw terras-omzet zeker beïnvloeden. Bij Haco Terrassen draaien we dit om:

U beïnvloed de weersomstandigheden waardoor uw terras-omzet stijgt!

Kan dit? Ja, dit kan. Bij Haco Terrassen doen we het hele jaar niets anders.

Door het plaatsen van windschermen reduceren we de wind en door het plaatsen van heaters zorgen we voor warmte. Zeker als u boven deze heater een parasol, overkapping of gevelscherm plaatst. Door de juiste situering van bovengenoemde producten kunt er ervoor zorgen dat uw gasten, ondanks hardere, koudere , wind, lagere temperaturen en regen, toch comfortabel en behaaglijk op uw terras plaats kunnen nemen en zich niet gedwongen voelen om binnen te gaan zitten. Immers, dit kunnen ze thuis wel….Uw gast wil graag interactie met de omgeving en daarnaast kunnen genieten van een zeldzaam zonnestraaltje in de herfst of winter.

Bij Haco Terrassen hebben we inmiddels ruim 13 jaar ervaring met het inrichten van (horeca-) terrassen. Wij delen deze ervaring graag met u en komen dan ook geheel vrijblijvend bij u langs voor advies en ideeën.  Wij gaan graag met u de uitdaging aan om ervoor te zorgen dat u meer inkomsten uit uw terras haalt.

Want wij geloven in:  ‘PLUS OMZET VOOR ELK TERRAS, OOK VOOR UW TERRAS”!

Neem gerust even contact met ons op via het contactformulier op deze website of bel ons: https://www.haco-terrassen.nl/contact/ (link)

Deel bericht: