TERRASJE PAKKEN? KOM BIJ ONS WERKEN!

Iedere werkdag op kosten van de zaak een terrasje pakken, wie wil dat nou niet?

Als werkvoorbereider [FTE] zorg je dat er een goede planning is en alle materialen ingekocht worden. Verder ben je verantwoordelijk voor het kostenplaatje en bewaak je de begroting. Voor een deel maak je ook de calculatie en technische tekeningen. Na het voortraject blijf je de voortgang van het project in de gaten houden door afstemming met verkoop, productie en montage. Wij doen dat allemaal in eigen huis!
Haco Terrassen is met een enthousiast team onderdeel van de Haco Groep en gevestigd te Nieuwegein. Wij maken terrassen comfortabel met eigen geproduceerde windschermen, overkappingen en parasols. 

Kom eens kennis maken? We zijn te bereiken via tel. 088 4226 000 of terrassen@haco.nl

Accountmanager Regio Noord | Haco Groep

Wij zoeken een nieuwe verkoper [FTE] voor regio Noord, om onze verkoopactiviteiten voor zowel lichtreclame-, retail- als terrasprojecten te continueren en uit te bouwen.

Monteur | Haco Productie BV

De Haco Groep wil haar montageteam uitbreiden met een [junior/aankomend] monteur [FTE]. Deze functie houdt in het landelijk verzorgen, samen met 1e monteur, van montages van onze producten. Deze producten betreffen lichtreclame-, terras-, en instoreproducten. Vereiste B-rijbewijs, houding handen-uit-de-mouwenwillen-steken, rekening houdende met soms lange dagen vanwege de reistijd naar onze projectlocaties in geheel Nederland en soms iets daarbuiten. Elektra- en bouwervaring is een pré.

Calculator – Werkvoorbereider

De Haco Groep zoekt verder een calculator [0,8-1 FTE] voor onze lichtreclame-projecten. De functie houdt in het berekenen van onze projecten door het maken van kostprijscalculaties, en het aanmaken en bijhouden van calculatiebladen en prijslijsten van diverse productgroepen voor onze verkoopgroep. Ook contact met leveranciers en het zo gunstig mogelijk inkopen van materialen en diensten voor de Haco Groep, en het bijhouden hiervan in ons CRM-systeem hoort bij het takenpakket.

Medewerker Logistiek – Eindcontrole – Voormontage

Haco Productie BV Deze functie [FTE] houdt in; het toezicht houden op in- en uitgaande bestellingen en materialen, en het controleren en opruimen hiervan. Ook het magazijn en opslag binnen/buiten hoort hierbij. Verder de eindcontrole op de uitgaande leveringen van zowel onszelf als onze leveranciers door middel van controle werkomschrijving, inkooporder en eindproduct, en controle en aanvullen van bevestigingsmaterialen, verpakkingen, Haco-stickers, watergaten, etc. Check, dubbelcheck. Niets zomaar aannemen, alles controleren. Naast deze werkzaamheden wordt er meegewerkt op de afdeling voormontage bij het klaarmaken van diverse producties van de Haco Groep.

Voor alle functies geldt; goede beheersing van de Nederlandse taal, begrijpen dat zowel Haco maar vooral onze klanten graag vrolijke medewerkers ontmoeten die met zorg en passie hun werk willen doen, en geen 9 tot 5 mentaliteit hebben.

Heb je interesse, stuur dan ’s een reactie naar werk@haco.nl Wij bieden een dynamisch bedrijf met landelijke bekende klanten.