augustus 5, 2016

Klein maar fijn

Klein maar fijn; dat is dit terras in Zandvoort waar we onze schermen om heen hebben mogen plaatsen. Bij Pension “De Watertoren” wilde men graag de gasten nog meer verwennen. Men heeft er voor gekozen om te investeren in een nieuw terras, waar de gasten heerlijk van een ontbijtje kunnen genieten of ’s middags een kopje koffie of lekker borreltje kunnen drinken.

klein windscherm
windscherm zandvoort

Gasten nog meer comfort

In eerste instantie hebben we de schermen rondom 2 terrassen mogen plaatsen. De windschermen zijn geplaatst in bloembakken, waardoor alles mooi geïntegreerd is en er bijna geen staanders als obstakel in de weg staan.
Om de gasten nog meer comfort te kunnen bieden heeft men er bij De Watertoren voor gekozen om er ook een overkapping bij te zetten waardoor een gedeelte van het terras zon- en regenvrij is. Ook de overkapping is door de Haco Terrassen geleverd en door onze eigen monteurs geplaatst.
Al met al een mooi project waar de opdrachtgever zeer tevreden over is. En niet alleen de opdrachtgever, maar ook zeker de gasten van De Watertoren in Zandvoort.

Dit project is een mooi voorbeeld van het combineren van producten uit ons assortiment, waarbij er voor de opdrachtgever maar een aanspreekpunt is en er voor de opdrachtgever dus een hoop geregel en afstemming van diverse activiteiten door verschillende bedrijven wegvalt.
Vanuit onze eigen fabriek leveren wij de schermen op maat en passen wij deze aan op, in dit geval, de hoogte van de overkapping. De monteurs zijn opgeleid om de schermen en overkappingen te plaatsen dus ook hier is de opdrachtgever in goede handen.

Wij wensen onze opdrachtgever van De Watertoren heel veel succes bij het runnen van het pension en de gasten van dit pension heel veel (terras) plezier tijdens hun verblijf in Zandvoort.

Mocht u ook geïnteresseerd zijn in de mogelijkheden voor uw terras; schroom niet en bel ons. We komen graag bij u langs voor gratis advies en een vrijblijvende offerte.

Deel bericht: