augustus 11, 2020

Happetap te Wijk & Aalburg

Het mooiste uitzicht bij Cafetaria de Happetap

Cafetaria De Happetap is een begrip in Wijk en Aalburg. Omdat de zaak de oude locatie was ontgroeid, werd in 2019 een splinternieuw onderkomen gerealiseerd aan de Wijkse Bol, pal aan de oever van de Maas. Het is de ideale plek om te genieten van het eten in combinatie met een fantastisch uitzicht. Vanaf het terras van Cafetaria De Happetap kijkt de bezoeker immers direct uit over de rivier.

Wie een terras heeft op zo’n toplocatie, wil daar natuurlijk zoveel mogelijk rendement van. Maar het weer werkt in Nederland niet altijd mee. Logisch dus dat werd gekozen voor een overdekt terras dat van alle gemakken moest zijn voorzien. Haco Terrassen zorgde hier begin 2020 voor de overkapping en terrasschermen met UpDown systeem.

Maatwerk zorgde voor een mooie integratie waardoor het terras echt onderdeel van het pand lijkt te zijn. Bij mooi weer kunnen het dak en de transparante schermen open waardoor het het terras echt een buitengevoel geeft. Bij minder goed weer kunnen ze volledig worden gesloten waardoor, in combinatie met de verlichting en terrasverwarming, een volwaardige binnenruimte ontstaat. Zo kan het hele jaar door worden genoten van het terras, inclusief alle gemakken, maar zonder af te doen aan het schitterende uitzicht.

Wesite: Happetap

terrasschermen
overkapping

Deel bericht: