juni 21, 2016

Haco Dak Terrassen

Haco (dak) terrassen; Haco Terrassen is inmiddels bijna 15 jaar actief op de markt van windschermen. Wij produceren deze schermen in onze eigen fabrieken (Alkmaar en Nieuwegein) en leveren en monteren deze door de gehele Benelux (en soms ver daarbuiten).
Door deze jarenlange ervaring durven wij ons inmiddels specialist op het gebied van dakterrassen te noemen. Of dit nu een klein balkon op 1 hoog is of een dakterras van een penthouse op 10 hoog; wij proberen overal een passende oplossing te vinden om onze opdrachtgevers uit de wind te houden.

dakterras windscherm

Op de foto links ziet u onze UpDown schermen welke geplaatst zijn op een dakterras in Heemskerk. Voordeel van deze schermen is dat ze bij veel wind omhoog-, en bij warm weer naar beneden geschoven kunnen worden. Hierdoor zit men op dit dakterras altijd comfortabel. De middelste foto laat onze schermen zien welke voorzien zijn gezuurd glas. Hierdoor wordt dit een privacy scherm (geplaatst in Raamsdonkveer) waarbij men niet alleen uit de wind, maar ook uit het zicht heerlijk kan zitten. De foto rechts geeft aan dat we ook op kleine balkons uit de voeten kunnen. Bij deze opdrachtgeefster in Heiloo hebben we de schermen dusdanig gemonteerd dat mevrouw ook bij wind van haar uitzicht kan genieten en dat haar planten niet kapot waaien door de wind.

Dit zijn enkele van de inmiddels vele oplossingen welke Haco Terrassen de afgelopen jaren heeft bedacht en uitgevoerd. Door onze ervaring hebben we dusdanig veel vakkennis opgedaan zodat we u kunnen voorzien van goed, onderbouwd advies. Dit advies kan overigens ook negatief zijn. Als wij het in uw situatie niet vertrouwen zullen wij niet overgaan tot levering en/ of plaatsing. Alleen daar waar wij de situatie veilig achten zullen we samen met u zoeken naar een passende oplossing. Want bij Haco Terrassen staat, zeker op dakterrassen en balkons, de veiligheid bovenaan.

Wilt u graag advies omtrent uw situatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons.

dakterrassen
dakterrassen schermen

Deel bericht: