mei 16, 2016

Haco bouwt naar wens

Haco Terrassen produceert haar windschermen in Nederland. Onze productielijnen zijn zo ingericht dat we (bijna) alles naar wensen kunnen produceren. Naast de productie van windschermen is Haco een aluminium verwerker “Pur Sang”. Dit betekent dat we veel van ons onderdelen zelf kunnen produceren. Ook kunnen we vele andere, persoonlijke wensen voor u inwilligen. Dit kan variëren van maatwerk tot speciale kleurstellingen. Bij onderstaande schermen is er gekozen voor een speciale kleur blauw.

terrasschermen
Windschermen van Haco

Aankleding van de terrasschermen

Daarnaast kunt U op vele andere manieren een eigen draai geven aan uw windschermen. Zo kunnen we voor Horecaondernemers logos op de schermen aanbrengen. Dit kan middels een Fullcolour sticker, maar ook middels Ets-folie. Hierdoor krijgt u het uiterlijk van een gegraveerd raam.
Ook hebben we sinds kort aluminium panelen met speciale houtmotieven. Deze motieven kunnen op het aluminium geprint worden. Lees hier voor meer informatie over de houtmotieven.
Daarnaast heeft Haco als fabrikant het voordeel dat we flexibel met onze levertijden omgaan. Met onze eigen monteurs staan we daarnaast voor professionele montage, waar ook hierbij rekening wordt gehouden met de wensen van onze opdrachtgevers.
Naast de eigen productie van onze schermen leveren wij ook een compleet assortiment aan parasols en terrasoverkappingen. Kortom; Haco Terrassen levert een compleet programma voor uw terras. Of dit nu voor uw tuin, of voor uw professionele terras is; Haco Terrassen denkt met u mee.

Deel bericht: