november 2, 2021

Genieten aan het water bij theehuis Cruquius

Recent installeerde Haco Terrassen een totaaloplossing met windschermen bij Theehuis Cruquius. Dit sfeervolle theehuis met restaurant is een familiebedrijf en staat op een prachtige plek, verscholen tussen de bomen én pal aan het water. Het staat ook vlak naast het Haarlemmermeermuseum, waar de Nederlandse strijd tegen het water centraal staat.

Het vernieuwde restaurantgedeelte heeft een terras waar vanaf je zo uitkijkt over de vaart. Omdat de bootjes vaak even moeten wachten totdat de naastgelegen Cruquiusbrug open gaat, is er in de zomer een hoop te zien. Een prima plek dus om neer te strijken tijdens een dagje uit. En dan wil je wél lekker zitten natuurlijk. Dat gaat goed met de windschermen die Haco Terrassen onlangs plaatste.

windschermen
windscherm stormsteun

In alle rust van het uitzicht genieten

Omdat het over water flink kan waaien en het terras van de vaart wordt gescheiden door een straat, zijn de windschermen van model Alkmaar hier een goede keus. Die schermen zijn immers hoog genoeg en bieden toch lekker veel doorkijk. Ze houden dus de straatgeluiden en de wind buiten, zonder afbreuk te doen aan het mooie uitzicht. Bovendien kunnen ze tegen een (wind)stootje. Op de hoeken zitten stormsteunen die zorgen voor extra stevigheid. De drie grote parasols zorgen voor extra beschutting. Zo wordt het terras van theehuis Cruquius een plek waar, ook bij iets minder goed weer, lekker buiten gezeten kan worden.

Website: www.theehuiscruquius.nl

aan het water

Deel bericht: