juni 21, 2016

Diversiteit aan nieuwe projecten

Diversiteit aan nieuwe projecten; Dat de terrasschermen van Haco Terrassen niet alleen in de horeca gebruikt worden roepen we wel vaker. Hier onder ziet u een aantal projecten welke we recent opgeleverd hebben.

windscherm tuin
windscherm balkon

Zoals u ziet leveren en plaatsen wij op vele plaatsen onze terrasschermen.

Onze schermen gaan overal naar toe. En dat is logisch. Immers, in Nederland staat overal wind.
Het project links is geplaats om een terras in de tuin. Door heel eenvoudig een paar schermen hier omheen te plaatsen kan men vaker en langer buiten zitten en toch nog van de tuin genieten.
Bij het middelste project hebben we onze schermen op een dakterras gemonteerd. Wij durven wel te zeggen dat dit één van onze specialiteiten is. Door gebruik te maken van bestaande elementen, zoals bestaand railing- en metselwerk, zijn er meestal geen bouwkundige voorzieningen nodig, en staan de schermen toch als een huis.
Bij de rechtste foto staan onze schermen op een vlonder. Bij een vlonder zoeken we altijd bevestiging op de constructie onder de planken om er zeker van te zijn dat de schermen hier ook bij windkracht 11 blijven staan. Eventueel kan hier gebruik worden gemaakt van stormsteunen.

windscherm vlonder

Heeft u ook last van de wind?

Schroom niet en bel ons voor geheel vrijblijvend advies, of vraag direct een offerte bij ons aan.
Bij twijfel komen we, of één van onze dealers, door geheel Nederland, vrijblijvend bij u langs.

Deel bericht: