088 - 4226 - 000 terrassen@haco.nl

Haco Terrassen is al meer dan 15 jaar een toonaangevende producent van hoogwaardige wind- en privacyschermen, overkappingen en terrasoplossingen, gevestigd in Nieuwegein.
Dagelijks zijn er ongeveer 50 medewerkers in ons bedrijf werkzaam.
Onze producten worden toegepast bij horecaprojecten, in de zorgsector, dakterrassen, vakantiehuisjes en tevens de particuliere sector.

Wegens uitbreiding van onze activiteiten zoeken wij een;

CNC Productiemedewerker

De functie
Instellen en bedienen van o.a. onze Almatec CNC-profielmachine.
Assemblage, samen met de overige productiemedewerkers, van onze windschermen.
Het verzorgen van bestellingen van materialen t.b.v. productieproces.
Kwaliteit van het product en het productieproces bewaken.
Verantwoordelijk voor veiligheid, orde en netheid op de werkplek.

Gevraagd wordt
Je hebt MBO werk- en denkniveau op technisch gebied en affiniteit met metaal/aluminium is een pré. Je kunt goed tekening lezen en daarnaast kun je CNC-machine zelfstandig programmeren, instellen en bedienen. Woonachtig regio Utrecht en goede beheersing van de Nederlandse taal.

Wij bieden
Een boeiende functie binnen een succesvolle, gerenommeerde onderneming. De bedrijfscultuur is actiegericht, informeel met korte beslissingslijnen, waarbij teamgeest en prestatie hoog in het vaandel staan. Arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Kleinmetaal.

Profiel
Een flexibele instelling, zelfstandig, proactief en accuraat zijn termen die op jou van toepassing zijn. Je bent creatief en kunt goed presteren onder tijdsdruk. Daarnaast ben je goed in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken.

Informatie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Robert-Jan van der Zee (manager businessunit Haco Terrassen), via telefoonnummer 088 4226 000 of terrassen@haco.nl

Noot
Haco Terrassen is een handelsnaam van Haco Lichtreklame BV en onderdeel van de Haco Groep.