088 - 4226 - 000 terrassen@haco.nl

Terrasoverkappingen van Haco Terrassen leveren u vele voordelen op. Wat de voordelen van deze overkappingen zijn leggen we u graag even uit. Onze overkappingen zijn allemaal voorzien van schuifdaken. Deze kunnen geheel of gedeeltelijk elektrisch geopend en gesloten worden.

Terrasoverkapping HTO Plaza Pro

Een vaste overkapping aan uw pand geeft veel minder belasting op uw gevel dan een standaard zonnescherm. Door de permanente staanders aan de voorzijde en een minimum aantal muurklemmen op uw gevel wordt de druk verdeeld over deze staanders en beugels.
Daarnaast is een overkapping een veel stabielere factor op uw terras dan een zonnescherm. Waar een knikarmscherm meedeint met de wind, zal een overkapping van Haco altijd, ook bij wat hardere wind, de rust bewaren.

De overkappingen van Haco zijn uit te breiden met onze terrasschermen. Zowel de voorzijde als de zijkanten zijn volledig dicht te maken, waardoor er een soort serre gecreëerd kan worden. Deze ruimte is dan weliswaar niet zo geïsoleerd als een serre, maar biedt wel dezelfde mogelijkheden. Daarnaast zult u versteld staan van de kosten in vergelijking met een bouwkundige serre. In de meeste gevallen scheelt dit zo’n 75-80%.

Naast het volledig dicht maken kunt u er ook voor kiezen om de wanden gedeeltelijk te voorzien van schermen. Dit kan middels vaste windschermen, maar ook d.m.v. onze UpDown schermen. Deze schermen kunt u op en neer bewegen, om zodoende minder of meer wind op uw terras toe te laten. Een neerlaatbare markies aan de voorzijde is een optie welke gebruikt kan worden tegen de ondergaande zon. De overkappingen Plaza Home en Plaza Pro zijn voorzien van acryl-, of polyester doek, en zijn bij montage onder een hoek van min. 14 graden regenbestendig. De Pergotex is voorzien van een PVC doek en is bij een hoek van 8 graden al regendicht. Wilt u graag meer weten over dit product? Klik dan hier of neem direct vrijblijvend contact met ons op.