januari 10, 2019

Wij zijn verhuisd…

In de afgelopen jaren is bij Haco ingezet op het terughalen van de verschillende vestigingen naar één centrale locatie. Eerder al verhuisde Haco’s nevenvestiging terug vanuit Best en afgelopen jaar is ook de vestiging van Haco Terrassen vanuit Alkmaar terugverhuisd naar Nieuwegein.

Zo’n verhuizing geeft een hoop drukte, maar biedt ook mogelijkheden een frisse start te maken. Met de ingebruikname van een compleet nieuwe productiehal, showroom én nieuwe software, hebben we de workflow flink kunnen verbeteren. Zo kunnen we efficiënter en flexibeler werken. Inmiddels worden er dus weer volop terrasschermen gebouwd in Nieuwegein.

Kortom; we zitten niet stil bij Haco. Door alle ontwikkelingen die we hebben doorgemaakt staan we ook in 2020 weer helemaal voor u klaar met een compleet assortiment aan terrasschermen, overkappingen en totaaloplossingen. Wilt u eens kijken wat de mogelijkheden zijn? Maak een afspraak zodat we u alle producten in onze showroom kunnen demonstreren onder het genot van een kopje koffie.

Deel bericht: