september 11, 2017

Terrasschermen Terracewood

DEZE TERRASSCHERMEN ZIJN NIET MEER LEVERBAAR!
We verwijzen u graag naar onze andere producten…

Naast de terrasschermen van aluminium welke uit de eigen fabriek van Haco Terrassen komen en de RVS schermen model Monaco, levert en monteert Haco ook windschermen van hout. Wij leveren de schermen in (gebruikt) steigerhout en in het wat luxer ogende Douglashout. Beide soorten hout zullen naar verloop van tijd “vergrijzen” waardoor het nog meer gaat leven.  Als u naar de foto’s kijkt ziet u ook kleurverschil in de planken. Dit zal bij steigerhout meer voorkomen dan bij Douglashout. Zowel steigerhout als Douglashout is uitermate geschikt voor deze toepassing en geven uw terras een natuurlijke en robuuste uitstraling. De schermen kunnen in- en op de grond gemonteerd worden. Bij “Cafe Kostverloren” in Amsterdam hebben wij deze schermen op de grond geplaatst.

terrasscherm van hout en glas
terrasscherm van hout

Banken, tafels en bloembakken

Naast deze schermen is het ook mogelijk om banken, tafels, bloembakken etc. naar wens te laten maken. Bij Kwalitaria Zijdelwaard in Uithoorn heeft de eigenaar gekozen voor de combinatie van aluminium schermen met houten banken, tafels, statafels en bloembakken. De bloembakken zijn voorzien van wielensets, waardoor deze eenvoudig en snel op andere plaatsen gereden kunnen worden. Dit zorgt voor een flexibel terras, waarbij delen van het terras kunnen worden afgesloten bij bijvoorbeeld (kinder) feestjes. Al deze producten worden door Haco Terrassen geleverd en gemonteerd.

Haco Terrassen is van vele markten thuis. Naast de productie van eigen aluminium terrasschermen in onze fabriek in Alkmaar leveren en monteren wij terrasschermen van hout en RVS. Tevens kunt u meubels en bloembakken van hout naar wens laten maken. Daarnaast levert Haco een uitgebreid programma parasols en kunnen onze monteurs deze ook in-, of op de grond voor u monteren. Dit geldt ook voor ons programma terrasoverkappingen. Ook hierin hebben wij zeer uitgebreide mogelijkheden.

Daarnaast helpen wij u graag en geven advies over de toepassing van deze producten op uw terras. Interesse? Neem eens vrijblijvend contact met ons op.

DEZE TERRASSCHERMEN ZIJN NIET MEER LEVERBAAR!
We verwijzen u graag naar onze andere producten…

wood terras
TerraceWood Amsterdam

Deel bericht: