088 - 4226 - 000 terrassen@haco.nl

Terrasschermen van hout. Nieuw in het programma van Haco Terrassen!

pointwood terras 3

Haco Terrassen levert en monteert al ruim 13 jaar terrasschermen aan horeca en particulier. Wij produceren deze schermen in onze fabriek te Alkmaar. Deze schermen worden vervaardigd van gepoedercoate aluminium profielen en daarna voorzien van gehard veiligheidsglas. Het onderpaneel kan uitgevoerd worden met diverse materialen (zie ook: http://www.haco-terrassen.nl/windschermen/). Windschermen Alkmaar 3D
In 2013 zijn we begonnen met schermen waarbij de glaspanelen tussen / op RVS staanders gemonteerd worden. Heel wat anders, maar zeker niet minder mooi. Deze schermen worden met name bij de particulier in de tuin of op muurtjes geplaatst maar geven een horeca gelegenheid vaak ook een chique uitstraling.
Monaco in Petten (2) (Medium)

Maar Haco blijft op zoek naar vernieuwing en blijft inspelen op de wensen van haar opdrachtgevers. Vandaar dat wij ons programma hebben uitgebreid met terrasschermen van hout. De Schermen worden gemaakt van een houten kozijn, en houten onderpaneel. Het bovenpaneel wordt voorzien van gehard veiligheidsglas. Deze schermen lenen zich uitstekend voor horeca gelegenheden welke een stoere of natuurlijke uitstraling willen hebben, of voor de particulier in de tuin. De schermen zijn ook perfect te combineren met de lounge sets en bloembakken in hetzelfde materiaal welke wij ook kunnen leveren en monteren.
U heeft bij ons de keuze uit stoer, gebruikt steigerhout of het iets chiquere Douglashout.

Binnen kort meer informatie op onze site, maar voor prijzen en maten kunt u nu al contact met ons opnemen.