088 - 4226 - 000 terrassen@haco.nl

Historie van Haco

 

Van oorsprong specialist in lichtreclame

In 1973 startte Haco in de binnenstad van Utrecht en heeft zich vanaf het eerste moment toegelegd op het produceren en monteren van lichtreclame. Als één van de eerste lichtreclamebedrijven in Nederland investeerden wij in computergestuurde snijplotters, een CNC-kantbank en freestafel en eigen hoogwerkers.

 

Uitbreiding naar Retail

retail-lichtbak

Een no-nonsense aanpak hebben we altijd al gehad. Haco staat met beide benen op de grond en ontzorgt u tijdens het hele traject van ontwerp tot en met realisatie. Wij zijn altijd vooruitstrevend op het gebied van projectaanpak. We handelen snel en werken vanuit het principe ‘afspraak is afspraak’. Dynamisch en zonder poespas, dat past bij ons.

Steeds meer klanten buiten Utrecht wisten ons te vinden. Dat waren veelal klanten uit de retailwereld en zo specialiseerden wij ons al snel in deze branche. We werken inmiddels samen met een aantal grote winkelketens.

 

Groei en efficiënter werken

McDonalds-reclame

Dat deden we vanaf 1985 vanuit Nieuwegein, en vijf jaar later breidden wij uit naar het noorden van het land. In Alkmaar openden we een nieuwe showroom en een productiefabriek.
Door onze jarenlange ervaring op het gebied van lichtreclame wist ook McDonalds ons te vinden. Natuurlijk zijn we nog steeds heel trots om zo’n wereldberoemde vaste klant te hebben, maar eigenlijk zijn we gewoon trots op alle projecten.

 

Extra draagvlak door automotive

automotive-reclame

Om het draagvlak van ons bedrijf verder uit te bouwen zijn we sinds de eeuwwisseling ook actief in de Automotive-sector. Ondanks de crisis opent Haco Lichtreklame in september 2010 een nieuwe vestiging in Boxtel en daarmee is landelijke dekking bereikt. Haco werkt veel voor landelijke ketens en deze stap was voor hen dan ook heel positief. Het aantal reisuren beperkte zich aanzienlijk en daarmee ook de kosten. Bovendien is de service vertrouwd en betrouwbaar.

 

Terrasschermen als nieuw product

Windschermen Utrecht

Rond 2005 hebben we er een bedrijfstak aan toegevoegd: Haco Terrassen. Ooit begonnen als servicewerk voor een grote brouwer is dit inmiddels uitgegroeid tot een geheel eigen merk. De vestiging in Alkmaar is het hoofdkantoor voor de terrassenmarkt. Daar bevindt zich een showroom en achter de schermen werken onze eigen mensen aan de productie en montage van de producten. Naast de productie in de werkplaats richt Haco Terrassen zich op de volledige inrichting van (horeca-)terrassen en heeft het haar programma afgestemd op de wensen van haar opdrachtgevers. Dit programma is inmiddels uitgebreid met parasols, terrasoverkappingen en schaduwdoeken.

 

Duurzame oplossingen voor uw verlichtingsvraag

lichtprojecten

Naast lichtreclame, terrasschermen en overkappingen heeft Haco ook expertise in huis voor grootschalige lichtprojecten. Onze lichtexpert maakt een totaalverlichtingsplan met als uitgangspunten effectieve functionaliteit, mooie vormgeving, laag energieverbruik, weinig onderhoud en passend binnen het beschikbare budget. U kunt daarbij oplossingen voor verlichting in verschillende branches voorstellen; voor retail, automotive, scholen, ziekenhuizen en industrie. Haco Lichtprojecten heeft de beste oplossing met als resultaat kostenbesparing, onderhoudsvriendelijke producten en duurzame kwaliteit.

 

Van bakker op de hoek tot multinational

alle-markten-thuis

We zijn van alle markten thuis. We werken graag voor kleine ondernemers, zoals de lokale bakker, maar we werken met net zoveel enthousiasme en vakkennis aan projecten van multinationals. Haco Groep is inmiddels een bedrijf met zo’n 60 medewerkers. Bij Haco werken uitsluitende gecertificeerde monteurs die door het gehele land onze producten met uiterste zorg en in samenwerking met onze opdrachtgevers installeren. Wij delen onze expertise graag met u.

Bent u nieuwsgierig naar de gezichten achter Haco?

Neem contact op