088 - 4226 - 000 terrassen@haco.nl

Haco Terrassen op de Horecava 2018.
Nu het zomer seizoen weer naar het einde loopt maken veel horeca-ondernemers de balans weer op.
Uiteraard wordt het weer van het afgelopen terrasseizoen weer besproken. En ook dit jaar horen wij bij Haco weer zeer uiteenlopende meningen.

Het seizoen kwam laat op gang. Februari en maart waren koud en nat en april was ook nog niet echt om over naar huis te schrijven. Maar vervolgens maakten de voorzomer en de zomer zelf een hoop goed. Nu is het uiteraard weer hopen op een mooie nazomer. Hoe dit verloopt weten we allemaal over een paar maanden. En over een paar maanden is het alweer tijd om je als ondernemer klaar te maken voor het nieuwe seizoen.

Waar we allemaal over eens zijn is het feit dat het weer in Nederland (en België) van grote invloed is op de omzet van veel horeca gelegenheden. Slecht weer betekent meestal een leeg terras, waarbij veel bezoekers dan niet het “binnen zitten” als alternatief gebruiken. Dus, weg omzet.

De ondernemer moet zorgen voor een comfortabel terras, en hier helpt Haco Terrassen graag bij. De adviseurs van Haco komen vrijblijvend bij u langs om u te helpen bij het ontwerpen / inrichten van een comfortabel terras. Immers, door gebruik te maken van terrasschermen, parasols of andere zonbeschermers, overkappingen en verwarmingselementen kunt u als ondernemers net het verschil maken tussen een leeg of vol terras!

Wij laten u graag kennismaken met een deel van onze producten en vertellen u graag over onze expertise op de Horecava in januari a.s.
Van 8-11 januari heten wij u graag van harte welkom op onze stand (nr. 01-236).