088 - 4226 - 000 terrassen@haco.nl

Dealers Haco

Op deze pagina ziet u een kaart van onze Dealers. Bij sommige dealers zijn niet al onze producten te koop.
Indien dit het geval is kunt u uiteraard ook rechtstreeks contact met ons opnemen.

 

Haco Terrassen levert al bijna 15 jaar haar producten in de Nederlandse markt, en daarbuiten. Wij leveren niet alleen aan de Horeca, maar ook aan particulieren, verenigingen en andere gebruikers van terrassen. Eigenlijk overal waar men last heeft van de weersomstandigheden.
Wij produceren onze eigen schermen in onze terrassen fabriek in Alkmaar. Daarnaast worden t.b.v. deze schermen ook onderdelen gemaakt in onze fabriek in Nieuwegein.
Door al deze “eigen” expertises levert en monteert een Haco een compleet eigen, Nederlands product.
Naast de productie van schermen leveren en monteren wij Parasols, terrasoverkappingen en schaduwdoeken.

Om u sneller van dienst te kunnen zijn, zijn we 5 jaar geleden gestart met het bouwen van een dealernetwerk. Het doel is om rond 2020 een volledig landelijke dekking te hebben, met aanvullend dealers in de landen om ons heen. Door gebruik te maken van dealers is het voor u mogelijk om “om de hoek” onze schermen te bekijken en u te laten adviseren door vakkundige mensen.
Doordat wij onze dealers zoeken in diverse bedrijfstakken ( zonweringsbedrijven, hoveniers, architecten, horeca-inrichters, etc.) kan het voorkomen dat sommige producten uit ons assortiment niet door een door u gekozen dealers in het programma zijn opgenomen. Indien dit het geval kunt u altijd rechtstreeks contact met ons opnemen. Wij staat u graag te woord en geven u vrijblijvend advies.
Veel van onze dealers kunnen overigens ook de volledige montage voor u uitvoeren, zodat ook dit bij u uit handen genomen kan worden.